Paid Member Subscrition -systeemin ohjeet verkon ylläpitäjälle/asiakkaalle

Tällä pluginilla saadaan tehtyä asiakkaille eri mittaisia ja myös pööllekkäisiä palveluja, joissa kussakin on omat katseluoiukeudet omille määritellyille sivuilleen.

Aiemmin tehty verkkosivukehittäjän toimesta.

  1. Ladattu Paid Member Subscrition (jatkossaa PMS).
  2.  Tehty tuotteet Woocommerceen ja toimiva ostopolku.
  3. Tehty samat tuotteet PMS:ään.
  4. Konffattu PMS kaikki kentät, ja etenkin kesto eri palveluille.
  5. Tehty sisältö maksullisiin palveluihin. Nämä pitää tehdä artikkeleiksi (posts) ei sivuiksi (pages).
  6. Artikkeleiden sivulla on tägikentät, joihin määritelty täpeillä minkö tuotteiden omistajilla on katseluoikeus.
  7. Tehty loggaus, rekisteröinti ja account-sivut, joihin tuotu PMS:n lyhytkoodilla toiminnallisuus. Sivut määritelty PMS asetuksissa.
  8. Tehty woocommerceen toimivat email-vastaukset. Tässä ohjeessa tärkein on ilmoitus aktivoinnista “completed”.
  9. Laitettu myös login/logout -plugin sivuille, jotta asiakas pääsee kirjautumaan perusnäkymässä.

PERUSASIAKKAAN AKTIVOINTI

Woocommmercea ei ole tässä yhdistetty Paid Member Subscriptioon, vaan aktivointi tapahtuu itse pluginissa. Osto woocommercessa ennen rekisteröintiä PMS:ään. Toisinpäinkin onnistuu, mutta käytännössä näinpäin helpompi.

ASIAKAS TEKEE


1. Asiakas ostaa tuotteen normaalisti verkkokaupassa. Paluuviestinä tulee automaattisesti linkki “register-user” sivulle (salasana määritelty postissa Woocommercen asetus/email-kentässä ja sivun ominaisuuksissa. Ei ole pakollinen). 

2. Asiakas täyttää kentät ja valitsee oikean tuotteen. Huom. tuote EI tässä vielä aktivoidu eli kukaan ei voi ostaa sitä luvatta. 

(Tähän lomakkeeseen tulee automaattisena tulevaisuudessa myös uudet tuotteet. Ne määritellään PMS Subscription plans- kohdassa ja tietenkin myös woocommercessa missä varsinainen osto tapahtuu.)

3.Asiakas ohjautuu login sivulle jossa todetaan että aktivointi tulee myöhemmin ja siitä tulee ilmoitus emailina. Asiakas ohjautuu saitille, mutta hänellä ei ole vielä pääsyoikeuksia maksettuun sisältöön.

ADMIN TEKEE:

4. Asiakas on rekkaantunu nimellä “vierailija” ja on “pending “edelleen eli ei pääse mihinkään maksettuun sisältöön. “Vierailija” näkyy jo payment- ja member-listalla. Admin käy vahvistamassa rekisteröinnin Payments-sivulla, laittamalla sanan “pending” muotoon “completed.” Tästä lähtee nyt automaattisena emaili asiakkaalle että tili on aktivoitu.

PERUSASIAKAS ON NYT LUOTU. TILA PITÄISI OLLA NYT MEMBER-PUOLELLA ACTIVE (VALITULLA PALVELULLA). ELLEI SE OLE, LAITA SE TÄÄLLÄ MANUAALISESTI MUOTOON “ACTIVE”.

 

Jos asiakkaalla on ollut aiemmin jokin palvelu, hän voi silti loggautua tunnuksilla sisään. Ohjelma ohjaa hänet ostamaan uuden tuotteen. Se liittyy hänen tiliinsä kuten uudellakin asiakkaalla, ja vaatii adminin hyväksynnän.

Pääsääntö on, että jos member-listoilla on asiakkaalla "Abandoned" se pitää vaihtaa aina muotoon "Active" members-välilehdellä jotta palvelu olisi toiminnassa. "Abandoned" se ei voi olla muuten kuin jos asiakas on vahingossa painanut tai hän on ostanut uuden päällekkäisen tuotteen ja toiminut ohjeiden mukaisesti.

Payment-puolella on hyvä käydä laittaa "Completed" aina, koska silloin lähtee emaili asiakkaalle ja se samalla aktivoi tuotteen. Pakko ei teknisesti ole, eli myös Members-puolella saadaan asiakas aktivoitua. Ainoastaan postia ei tällöin lähde, jos postin lähtö on konffattu "Completed"-välilehden alle. HUOM! Todennäköisesti kaikilla listoille tulevilla on jokin ostettu tuote (koska muuten et pääse registered-user -lomakkeelle, jos salasana annetaan vain ostajille), mutta ennen aktivointia oikea tuote kannattaa silti tarkistaa. Jos asiakas on valinnut väärän tuotteen, niin voit aina hylätä maksun (älä merkkaa "Completed/Active.") ja pyytää asiakkaan vaihtamaan tuote. Tällöin laitetaan "Completed"+"Active" vain uusin oikea ostos ja vanha väärin ostettu tuote jätetään tilaan "Abandoned".

MONIEN TUOTTEIDEN ASIAKAS.

Asiakas ostaa uuden tuotteen kesken sopimuskauden. Hänellä on siis voimassa päällekkäin eripituisia sopimuksia.

PMS plugin ei tue monien päällekkäisten tilausten aktivointia cpanelissa, joten joudumme asiakkaan avulla luomaan käyttäjälle palvelut.

ASIAKAS TEKEE:

1. Asiakkalla on jo ostettu 1 palvelu. Hän ostaa uuden palvelun verkkokaupasta, ja saa normaalisti linkin “register-user” sivulle. Sivu on nyt eri näköinen jos hän on sisällä aiemmin saaduilla tunnuksilla.

2. Asiakkaalle on lomakkeessa inforuutu tarjolla. Siinä todetaan, että hänen tulee painaa Abandon-nappia ja tuhota aikaisempi tuote. Asiakas painaa nappia.

Tämä ohje pitää ilmoittaa asiakkaalle selkeästi, koska samaa toimenpidettä ei admin voi tehdä itse omilla työkaluillaan PMS:n ilmaisversiossa.

ASIAKAS TEKEE:

3. Asiakas ohjautuu uudelleen “register-user” sivulle, jossa hän valitsee nyt ostamansa tuotteen, (joka on todnäk eri kuin aiemmin).

Kaikki palvelut ovat nyt poissa käytöstä (myös aiemmin ostetut) ja ne odottavat Adminin vahvistusta.

ADMIN TEKEE: 

4. Admin näkee, että aiemman asiakkaan nimelle on ilmestynyt rekisteröinnin johdosta “Pending” tuote (ja vanha tuote on Edit members -osiossa muuttunut muotoon “Abandoned”. Admin muuttaa Payments kohdassa uuden ostetun tuotteen muotoon “completed”, jos maksu on tapahtunut. Tästä lähtee nyt asiakkaalle email.

5. Uusi tuote pitäisi olla nyt Edit member-osiossa “Active” ja vanha “Abandoned”. Admin laittaa myös “Abandoned” muotoon “Active”.

ADMIN TSEKKAA:

6. Jos asiakkaalla on nyt ruudussa 2 tuotetta mallia “Active” on hänellä molemmat voimassa niiden omien aikatauluikkunoiden mukaisesti.

ASIAKKAALLA ON NYT 2 AKTIIVISTA TUOTETTA, JA HÄN NÄKEE NE MOLEMMAT MYÖS ACCOUNT-SIVULLAAN.

7. Jos asiakas ostaa enemmän kuin 2 tuotetta aktiivisen tuoteaikaikkunan aikana, hänen täytyy aina valita Abandon-nappi kaikille tuotteille koska uutta tuotetta ei voi valita jos aktiivisena on yhtään tuotetta. Adminin täytyy tällöin laittaa ohjainnäkymässä uudelleen Active-tilaan kaikki hänen tuotteensa (ne ovat siellä joko Pending tai Abandoned).

Vaihda listoilla näkyvä "Abandoned" tila aina "Activeksi" koska tuote näin uudelleen aktivoidaan ja siinä on kiinni maksettu aikaikkuna. Jos asiakas painaa vahingossa "Cancel"-nappia, voit palauttaa sen samalla tavalla muotoon "Active". Listoilla ei kannata olla yhtään Abandon-merkintää, koska asiakas on aina maksanut niistä ja niiden ilmestyminen on aiheuttanut tilapäisen tauon jo maksettuun ohjelmaan.

up
Shopping cart
There are no products in the cart!
0